12+ mesiacov
Rožky nakrájame.
Vajcia rozdelíme na bielky a žĺtky. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky prešľaháme s mliekom a zmesou zalejeme rožky.
Pridáme soľ a nakrájané špenátové listy a rôzne vňate.
Nakrájame, alebo natrhané kuracie mäso pridáme do misy s nakrájanými rožkami a bylinkami. Dobre premiešame. Nakoniec pridáme tuhý sneh z bielkov, zamiešame a zmes nalejeme do vymastenej formy na biskupský chlebíček alebo srnčí chrbát.
Pečieme v rúre asi 40 min na 180 C.
Náš tip: Keď veľkonočná baba vychladne, nakrájame ju a podávame ozdobené jarnými bylinkami.
Ingediencie
Directions
Rožky nakrájame.
Vajcia rozdelíme na bielky a žĺtky. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky prešľaháme s mliekom a zmesou zalejeme rožky.
Pridáme soľ a nakrájané špenátové listy a rôzne vňate.
Nakrájame, alebo natrhané kuracie mäso pridáme do misy s nakrájanými rožkami a bylinkami. Dobre premiešame. Nakoniec pridáme tuhý sneh z bielkov, zamiešame a zmes nalejeme do vymastenej formy na biskupský chlebíček alebo srnčí chrbát.
Pečieme v rúre asi 40 min na 180 C.