10+ mesiacov
Jablká dobre umyjeme, podľa veku dieťaťa ošúpeme, alebo aj so šupkou nakrájame na tenšie kolieska. Vykrajovátkom, pohárikom, alebo nožom vyberieme jadrovníky.
Vajíčko s troškou cukru vyšľaháme vidličkou, alebo metličkou. Prilejeme Lucku, znovu prešľaháme a po troške pridávame múku so štipkou soli a škorice. Potrebujeme trochu hustejšie palacinkové cesto.
Jablká opekáme na horúcej panvici, ktorú sme jemne potreli rastlinným olejom.
Podávame ozdobené troškou cukru, alebo len tak.
Škorica je korenie zdravé najmä v zimných mesiacoch a vhodné od cca 8 až 10 mesiacov.
Ingediencie
Directions
Jablká dobre umyjeme, podľa veku dieťaťa ošúpeme, alebo aj so šupkou nakrájame na tenšie kolieska. Vykrajovátkom, pohárikom, alebo nožom vyberieme jadrovníky.
Vajíčko s troškou cukru vyšľaháme vidličkou, alebo metličkou. Prilejeme Lucku, znovu prešľaháme a po troške pridávame múku so štipkou soli a škorice. Potrebujeme trochu hustejšie palacinkové cesto.
Jablká opekáme na horúcej panvici, ktorú sme jemne potreli rastlinným olejom.
Podávame ozdobené troškou cukru, alebo len tak.
Škorica je korenie zdravé najmä v zimných mesiacoch a vhodné od cca 8 až 10 mesiacov.