8+ mesiacov
Vyberajte z pestrej ponuky zeleniny podľa vlastnej chuti: kaleráb, zeler, mrkva, paštrnák, cuketa, cvikla, tekvica, zelená fazuľka, batat.
Nakrájame na väčšie hranolčeky, rozložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme približne 35 až 40 min. pri 180 °C.
Náš tip: Na spestrenie môžeme servírovať s domácim kečupom (od 12+) alebo jogurtovým dipom s bylinkami (od 10+). Na kečup si na cibuľke podusíme čerstvé alebo zavárané paradajky, osolíme, pridáme trochu cukru a jablčného octu. Rozmixujeme dohladka a necháme vychladnúť. Ak máte chuť na dip, stačí ochutiť biely jogurt nasekaným kôprom.
Ingediencie
Directions
Vyberajte z pestrej ponuky zeleniny podľa vlastnej chuti: kaleráb, zeler, mrkva, paštrnák, cuketa, cvikla, tekvica, zelená fazuľka, batat.
Nakrájame na väčšie hranolčeky, rozložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme približne 35 až 40 min. pri 180 °C.