AutorluckareceptyskKategória, , , , , , NáročnosťZačiatočník

8+ mesiacov

Dávky1 porcia
Čas prípravy10 minútDoba varenia35 minútCelkový čas45 minút
 kaleráb
 zeler
 mrkva
 paštrnák
 cuketa
 cvikla
 tekvica
 zelená fazuľka
 batat
1

Vyberajte z pestrej ponuky zeleniny podľa vlastnej chuti: kaleráb, zeler, mrkva, paštrnák, cuketa, cvikla, tekvica, zelená fazuľka, batat.

2

Nakrájame na väčšie hranolčeky, rozložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme približne 35 až 40 min. pri 180 °C.

Náš tip: Na spestrenie môžeme servírovať s domácim kečupom (od 12+) alebo jogurtovým dipom s bylinkami (od 10+). Na kečup si na cibuľke podusíme čerstvé alebo zavárané paradajky, osolíme, pridáme trochu cukru a jablčného octu. Rozmixujeme dohladka a necháme vychladnúť. Ak máte chuť na dip, stačí ochutiť biely jogurt nasekaným kôprom. 

Ingediencie

 kaleráb
 zeler
 mrkva
 paštrnák
 cuketa
 cvikla
 tekvica
 zelená fazuľka
 batat

Directions

1

Vyberajte z pestrej ponuky zeleniny podľa vlastnej chuti: kaleráb, zeler, mrkva, paštrnák, cuketa, cvikla, tekvica, zelená fazuľka, batat.

2

Nakrájame na väčšie hranolčeky, rozložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme približne 35 až 40 min. pri 180 °C.

Zeleninové hranolčeky
( 530 zobrazení celkovo, 1 dnešných zobrazení)