AutorluckareceptyskKategória, , , , NáročnosťZačiatočník

8+ mesiacov

Dávky1 porcia
Čas prípravy5 minútDoba varenia15 minútCelkový čas20 minút
 1 PL masla
 1 väčší pór, iba biela časť nakrájaná na tenké kolieska
 2 hrnčeky sladkého zemiaku (na malé kocky)
 1 hrnček dojčenskej vody Lucka
 1 hrnček ružičiek karfiolu
 1 hrnček mletého teľacieho alebo kuracieho mäsa
 štipka fenikla
1

V panvici si rozpustite maslo a pridajte pór, jemne poduste.

2

Pridajte sladký zemiak, zalejte vriacou vodou a varte cca 5 minút.

3

Pridajte karfiol, fenikel a varte ďalších 5 minút.

4

Zmes môžete rozdeliť a do polovice pridať teľacie alebo kuracie mäso, druhú polovicu môžete nechať čisto zeleninovú.

Ingediencie

 1 PL masla
 1 väčší pór, iba biela časť nakrájaná na tenké kolieska
 2 hrnčeky sladkého zemiaku (na malé kocky)
 1 hrnček dojčenskej vody Lucka
 1 hrnček ružičiek karfiolu
 1 hrnček mletého teľacieho alebo kuracieho mäsa
 štipka fenikla

Directions

1

V panvici si rozpustite maslo a pridajte pór, jemne poduste.

2

Pridajte sladký zemiak, zalejte vriacou vodou a varte cca 5 minút.

3

Pridajte karfiol, fenikel a varte ďalších 5 minút.

4

Zmes môžete rozdeliť a do polovice pridať teľacie alebo kuracie mäso, druhú polovicu môžete nechať čisto zeleninovú.

Pór, batát a karfiol
( 329 zobrazení celkovo, 1 dnešných zobrazení)