AutorluckareceptyskKategória, NáročnosťZačiatočník
Dávky1 porcia
Čas prípravy5 minút
Pre 2 osoby potrebujeme:
 1 citrón
 1 šálky silného espressa zamrazené vo formičkách na ľad
 vodu Lucka - jemne perlivú alebo perlivú
1

Kávičku si pripravíme obvyklým spôsobom - esperesso, French press, alebo prekvapkávanú a nalejeme ju do formičiek na ľad.

2

Vytlačíme si šťavu z 1/2 citróna a rozdelíme ju do dvoch vychladených pohárov.

3

Pridáme ľadové kávové kocky a dolejeme podľa chuti jemne perlivou alebo perlivou Luckou.

4

Podávame s plátkom citróna.

Tip: Táto káva nie je módny hit (Mazagrande), je to evergreen, ktorý má pôvod v tzv. Espresso Romano, ktoré kombinuje dobré espresso práve s citrónovou šťavou.

Ingediencie

Pre 2 osoby potrebujeme:
 1 citrón
 1 šálky silného espressa zamrazené vo formičkách na ľad
 vodu Lucka - jemne perlivú alebo perlivú

Directions

1

Kávičku si pripravíme obvyklým spôsobom - esperesso, French press, alebo prekvapkávanú a nalejeme ju do formičiek na ľad.

2

Vytlačíme si šťavu z 1/2 citróna a rozdelíme ju do dvoch vychladených pohárov.

3

Pridáme ľadové kávové kocky a dolejeme podľa chuti jemne perlivou alebo perlivou Luckou.

4

Podávame s plátkom citróna.

Ľadový kávavo citrónový nápoj
( 24 zobrazení celkovo, 1 dnešných zobrazení)