Kávičku si pripravíme obvyklým spôsobom - esperesso, French press, alebo prekvapkávanú a nalejeme ju do formičiek na ľad.
Vytlačíme si šťavu z 1/2 citróna a rozdelíme ju do dvoch vychladených pohárov.
Pridáme ľadové kávové kocky a dolejeme podľa chuti jemne perlivou alebo perlivou Luckou.
Podávame s plátkom citróna.
Tip: Táto káva nie je módny hit (Mazagrande), je to evergreen, ktorý má pôvod v tzv. Espresso Romano, ktoré kombinuje dobré espresso práve s citrónovou šťavou.
Ingediencie
Directions
Kávičku si pripravíme obvyklým spôsobom - esperesso, French press, alebo prekvapkávanú a nalejeme ju do formičiek na ľad.
Vytlačíme si šťavu z 1/2 citróna a rozdelíme ju do dvoch vychladených pohárov.
Pridáme ľadové kávové kocky a dolejeme podľa chuti jemne perlivou alebo perlivou Luckou.
Podávame s plátkom citróna.