Espresso nalejeme do smotany na šľahanie a dáme do chladničky dobre vychladiť, kávová smotana musí byť pred šľahaním dobre vychladená.
Pridáme cukor, alebo salko a vyšľaháme do hustého krému, ktorý sa dá liať.
Zrnkovú kávu dáme spolu s trstnovým cukrom do mlynčeka, či mixéra a vytvoríme chrumkavú kávovú posýpku. Tú primiešame do nanukov a trochu si necháme aj na posypanie1/obalenie hotových nanukov.
Formičky na nanuky môžeme po vnútornom okraji jemne zastreknúť čokoládovou polevou.
Ingediencie
Directions
Espresso nalejeme do smotany na šľahanie a dáme do chladničky dobre vychladiť, kávová smotana musí byť pred šľahaním dobre vychladená.
Pridáme cukor, alebo salko a vyšľaháme do hustého krému, ktorý sa dá liať.
Zrnkovú kávu dáme spolu s trstnovým cukrom do mlynčeka, či mixéra a vytvoríme chrumkavú kávovú posýpku. Tú primiešame do nanukov a trochu si necháme aj na posypanie1/obalenie hotových nanukov.
Formičky na nanuky môžeme po vnútornom okraji jemne zastreknúť čokoládovou polevou.