AutorluckareceptyskKategóriaNáročnosťZačiatočník

Kávovú šľahačku môžeme podávať aj na tradičné talianske kávové Tiramisu.

Dávky1 porcia
Čas prípravy5 minút
Pre 2 osoby potrebujeme:
 1 balenie smotany na šľahanie
 1 malé silné espresso
 1 PL práškového cukru
 2 šálky cappuccina (môžeme nahradiť napríklad kávou s mliekom)
1

Šľahačkovú smotanu zmiešame s malou dávkou silného espressa a dobre vychladíme v chladničke.

2

Takto ochutenú smotanu potom vyšľaháme klasickým spôsobom.

3

Do priehľadných pohárov pripravíme cappuccino, pridáme ľad, steny pohára môžeme znútra poliať čokoládovou polevou a navrstvíme kávovú šľahačku/penu.

Ingediencie

Pre 2 osoby potrebujeme:
 1 balenie smotany na šľahanie
 1 malé silné espresso
 1 PL práškového cukru
 2 šálky cappuccina (môžeme nahradiť napríklad kávou s mliekom)

Directions

1

Šľahačkovú smotanu zmiešame s malou dávkou silného espressa a dobre vychladíme v chladničke.

2

Takto ochutenú smotanu potom vyšľaháme klasickým spôsobom.

3

Do priehľadných pohárov pripravíme cappuccino, pridáme ľad, steny pohára môžeme znútra poliať čokoládovou polevou a navrstvíme kávovú šľahačku/penu.

Cappuccino s kávovou penou
( 33 zobrazení celkovo, 1 dnešných zobrazení)