Kávovú šľahačku môžeme podávať aj na tradičné talianske kávové Tiramisu.

Pre 2 osoby potrebujeme:
1 balenie smotany na šľahanie
1 malé silné espresso
1 PL práškového cukru
2 šálky cappuccina (môžeme nahradiť napríklad kávou s mliekom)
1
Šľahačkovú smotanu zmiešame s malou dávkou silného espressa a dobre vychladíme v chladničke.
2
Takto ochutenú smotanu potom vyšľaháme klasickým spôsobom.
3
Do priehľadných pohárov pripravíme cappuccino, pridáme ľad, steny pohára môžeme znútra poliať čokoládovou polevou a navrstvíme kávovú šľahačku/penu.
Ingediencie
Pre 2 osoby potrebujeme:
1 balenie smotany na šľahanie
1 malé silné espresso
1 PL práškového cukru
2 šálky cappuccina (môžeme nahradiť napríklad kávou s mliekom)
Pokyny
1
Šľahačkovú smotanu zmiešame s malou dávkou silného espressa a dobre vychladíme v chladničke.
2
Takto ochutenú smotanu potom vyšľaháme klasickým spôsobom.
3
Do priehľadných pohárov pripravíme cappuccino, pridáme ľad, steny pohára môžeme znútra poliať čokoládovou polevou a navrstvíme kávovú šľahačku/penu.
Notes
( 43 zobrazení celkovo, 1 dnešných zobrazení)