12+ mesiacov

Z tuniaka zlejeme vodu a v miske ho metličkou vymiešame s maslom, štipkou soli a krémovým syrom.
V hriankovači opečieme do zlata dva toastové chleby, jeden natrieme asi tretinou nátierky preložíme šalátom a zakryjeme druhým chlebíkom.
Uvarený cícer vymixujeme do hladka s cesnakom, citrónovou sťavou, tahini, olejom a soľou.
Podľa potreby zriedime s prevarenou a odstatou vodou alebo vývarom, aby sme dosiahli želanú konzistenciu nátierky. Vodu prilievame po lyžičkách.
Toastový chlieb opečieme v hriankovači, jeden natrieme cícerovou nátierkou, poukladáme na ňho rukolové listy a zakryjeme druhým chlebíkom.
Všetko spolu ručne vymiešame a naplníme do skleneného pohárika.
Ovocie podľa chuti nakrájame na menšie kusy (ak treba) a napichneme na špajdlu.
Podávame spolu s jogurtom.
Ingediencie
Pokyny
Z tuniaka zlejeme vodu a v miske ho metličkou vymiešame s maslom, štipkou soli a krémovým syrom.
V hriankovači opečieme do zlata dva toastové chleby, jeden natrieme asi tretinou nátierky preložíme šalátom a zakryjeme druhým chlebíkom.
Uvarený cícer vymixujeme do hladka s cesnakom, citrónovou sťavou, tahini, olejom a soľou.
Podľa potreby zriedime s prevarenou a odstatou vodou alebo vývarom, aby sme dosiahli želanú konzistenciu nátierky. Vodu prilievame po lyžičkách.
Toastový chlieb opečieme v hriankovači, jeden natrieme cícerovou nátierkou, poukladáme na ňho rukolové listy a zakryjeme druhým chlebíkom.
Všetko spolu ručne vymiešame a naplníme do skleneného pohárika.
Ovocie podľa chuti nakrájame na menšie kusy (ak treba) a napichneme na špajdlu.
Podávame spolu s jogurtom.