12+ mesiacov

Všetky 4 smotany spolu vymixujeme dohladka s najemno pomletým cukrom a očisteným strukom vanilky alebo čistým vanilkovým práškom.
Pripravíme si jednu štvorcovú alebo kruhovú tortovú formu a do nej naspodok natrieme tenučkú vrstvu krému. Na ňu poukladáme piškóty tak, aby bola pokrytá celá plocha formy.
Pokračujeme s polovicou krému, ktorú rovnomerne rozložíme na piškóty. Dozdobíme ovocím a kakaovými bôbmi. Na to opäť piškóty krém a ovocie.
Posypeme kakaovými bôbmi, necháme stuhnúť v chladničke aspoň na 4 hodiny a podávame. Najlepšie chutí lyžičkou priamo z formy. 🙂
Ingediencie
Pokyny
Všetky 4 smotany spolu vymixujeme dohladka s najemno pomletým cukrom a očisteným strukom vanilky alebo čistým vanilkovým práškom.
Pripravíme si jednu štvorcovú alebo kruhovú tortovú formu a do nej naspodok natrieme tenučkú vrstvu krému. Na ňu poukladáme piškóty tak, aby bola pokrytá celá plocha formy.
Pokračujeme s polovicou krému, ktorú rovnomerne rozložíme na piškóty. Dozdobíme ovocím a kakaovými bôbmi. Na to opäť piškóty krém a ovocie.
Posypeme kakaovými bôbmi, necháme stuhnúť v chladničke aspoň na 4 hodiny a podávame. Najlepšie chutí lyžičkou priamo z formy. 🙂