Nič nie je jednoduchšie ako pripraviť toto „krupoto“ na rýchly obed či večeru.

Vo vode podobne ako cestoviny uvaríme krúpy domäkka.
Na troške oleja opečieme cibuľku, cesnak a koreňovú zeleninu nakrájanú na menšie kúsky. (Zeleninu použijeme podľa sezóny a/alebo obsahu chladničky.)
Osolíme, okoreníme a pridáme šošovicu, ktorú sme vopred uvarili tak ako krúpy.
Môžeme použiť aj červenú šošovicu.
Zeleninu podusíme cca 20 minút a máme to hotové.
Zmes zeleniny zmiešame s krúpami.
Pred podávaním dochutíme pár kvapkami olivového oleja a soľou či čerstvým korením alebo bylinkami.
Ingediencie
Pokyny
Vo vode podobne ako cestoviny uvaríme krúpy domäkka.
Na troške oleja opečieme cibuľku, cesnak a koreňovú zeleninu nakrájanú na menšie kúsky. (Zeleninu použijeme podľa sezóny a/alebo obsahu chladničky.)
Osolíme, okoreníme a pridáme šošovicu, ktorú sme vopred uvarili tak ako krúpy.
Môžeme použiť aj červenú šošovicu.
Zeleninu podusíme cca 20 minút a máme to hotové.
Zmes zeleniny zmiešame s krúpami.
Pred podávaním dochutíme pár kvapkami olivového oleja a soľou či čerstvým korením alebo bylinkami.